// Revalidatie

Hart en herseninfarct

Ik was zoooo lekker bezig met reïntegreren van mijn hartoperatie in okt 2015, werkte alweer 75% en toen op 9 april een herseninfarct.
Gelukkig door snel handelen van iedereen zijn de gevolgen beperkt tot concentratie, vermoeidheid en stemmingswisselingen. De uitval van spraak en coördinatie met de rechterhand was na een paar uur weer grotendeels voorbij.
Neuroloog bevestigde na de MRI,CT scan en Duplex onderzoek dat de diabetes weer eens een belangrijke rol speelt hierin. Dus voorlopig tot begin mei niet werken en hierna maar afwachten hoe de reïntegratie  weer opgepakt kan worden.

Wie heeft hier ervaring mee?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • A B avatar
    ik ben een vrouw vann 49 jaar en heb vorig jaar ook een herseninfart gehad en ook ik heb last van deze problemen. Ik kan geen twee dingen te gelijk doen en al het denken gaat langzamer. Dit is waarschijnlijk veroorzaakt door het gaatje in mijn boezem (gevonden na de herseninfart) en de verkeerde medicijnen. Moet nu leren leven met deze klachten en ben nog steeds aan het leren om er mee om te gaan.heb nog steeds revalidatie.

    0
  • F S avatar
    Helaas hebben tot op dit moment geen "lotgenoten"gereageerd op uw oproep. Toch zullen er talloze mensen zijn die u verhaal herkennen al dan niet na een hartoperatie. Gelukkig zijn spraak en de functie van de hand niet definitief aangetast maar ook concentratieproblemen en stemmingswisselingen hebben een belangrijke invloed op je welbevinden en zijn misschien niet zichtbaar voor andere maar wel degelijk een probleem voor degene die het treft.Ik hoop dat er mensen zijn die je verhaal herkennen en je een hart onder de riem kunnen steken. Succes

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy