// Revalidatie

Extrasystolen

Hallo, en ik zit met de volgense vraag.

 

ik heb enige tijd last van extrasystolen. Heb er een tijdje geen last van gehad. Sinds kort zijn ze weer begonnen, maar niet veel. Mischien 1 of 2x op een dag

maar zijn de extrasytolen iets veranderd.

ik heb normaal gesproken maar  1 overslag en daarna weer een normale hartslag. Maar nu heb ik het een aantal x achtereenvolgend. Ik krijg op dat moment veel druk in mijn hoofd alsof mijn hoofd elke moment gaat exploderen en tegelijk ook heel warm. Dit duurt maar eventjes natuurlijk tot mijn hartslag weer normaliseerd.

is dit gevaarlijk en is het verstandig om weer langs de cardioloog te gaan? Ik ben in het verleden 2x op controle geweest met fietstest en alles was in orde alleen een lichte ritmestoornis. Maar sinds kort zijn de extrasystolen dus veranderd.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • J O avatar
    Als je klachten hebt altijd naar je arts. Beter een keer voor niks dan dat je geen hulp hebt op het juiste moment.Denk wel aan de rol van je voedingspatroon en tekorten aan diverse voedingsstoffen. Door ons westerse eet- en leefpatroon ontstaan vaak gezondheidsproblemen, onder andere door insulineresistentie/metaboolsyndroom. Zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment zorgt voor een stabielere bloedsuikerspiegel. Je naam doet vermoeden dat je van andere origine bent, misschien moslim. De manier van vasten zoals bij de ramadan is minder gezond voor je lichaam. Bepaalde stoffen als exorfinen, histamine en tyramine kunnen ontregelend werken op je systeem. Bepaalde kruiden versterken de werking van biogene aminen als histamine en tyramine. Ook bijvoorbeeld smaakversterker en zoetstoffen kunnen klachten geven.Verder kunnen diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren je hele gezondheid helpen ondersteunen en ook bij hartklachten gunstig werken. Denk aan stoffen als mium, vitamine B, taurine, carnitine en Q10. Zou je je in moeten verdiepen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy