// Revalidatie

aanvallen van duizeligheid, dubbelzien, misselijk, zweten na openhartoperatie

Ik heb een vraag namens mijn man, nu 50 jaar.

Vorig jaar oktober is hij acuut opgenomen met een afgebroken mitralis klep, en na een hele zware, langdurige operatie, met 7 dagen ic mocht hij na 6 weken naar huis. Alle complicatie die konden gebeuren na zo ingreep heeft hij wel gehad. Maar gelukkig is hij erg positief en kon de revalidatie in december starten. Helaas kreeg hij na de operatie enorme koude handen en voeten, lage hartslag (40). En het meest hinderlijke is dat hij aanvallen heeft die beginnen met dubbelzien, duiziglig, wankel op de benen, zweten en misselijk, en soms enorm braken. Daarna is hij uitgeput en slaapt een paar uurtjes. In maart is hij nogmaals geopeereed aan de aortaklep (vervangen) en de aortaboog is vervangen. Dus nu 2 kunstkleppen en een kunst aortaboog. twee weken na deze operatie, kreeg hij "flutter" aanvallen en die waren zo heftig dat in juli een ablatie heeft plaats gevonden.

Het hart doet het nu goed, maar nog steed koude handen en voeten, trage hartslag (niet altijd maar hoger als 60 is uniek) vaak rond de 46.

Ook de aanvallen van dubbelzien, duizelig, zweten, misselijk en braken nemen niet af.. Soms 3 x per week, soms 14 dagen niks!!

Vaak ook enorme heftige spieraanvallen van pijn..... 10 x per dag was bijna normaal. zijn gestart met een lage dosering magnesium en dat is echt enorm verbeterd.

Heeft iemand enig idee waar dit mee te maken heeft.

Vermoedelijk heeft hij tijdens de eerste ok, zuurstof tekort gehad, operatie heeft 9 uur geduurd en enorm lange ic periode met delier etc...

Cardioloog, neuroloog en internist zijn erbij betrokken maar tot nu toe is er geen oplossing of verklaring...... 

Ik hoor dat jullie hier iets meer van weten en of tips

Met vriendelijke groet


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren