// Open forum

Afwijking op ECG: 2 verschillende hart overslagen

Goedenavond allemaal,

Ik hoop dat ik hier want antwoorden kan krijgen op vragen die ik al een tijd heb. Sinds 2 jaar heb ik last van ‘overslaan’ van mij hart. Ik ben hiervoor naar de cardioloog geweest en kreeg de melding dat er niets bijzonders te zien was en er mee moest leren leven. 

Ik ben zelf wat onderzoek gaan doen en denk op basis van alle gevonden info en het gesprek met de cardioloog dat ik last heb van extrasystolen. Echter merkte ik vandaag weer een verandering in zo een ‘overslag’. Het lijkt of ik 2 verschillende soorten overslagen voel. Ik heb dit al vaker gemerkt en hebben deze 2 verschillen nu ook kunnen vastleggen met de ecg app van mijn Apple Watch. 

Graag zou ik willen weten of het hier inderdaad om extrasystolen gaat en waarom ik 2 verschillende versies zie?

Ik hoop dat iemand een antwoord heeft!

De ecg zijn te vinden in de bijlagen.

TAGS: Extrasystolen overslag hartoverslagen

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy