// Medicijnen en hulpmiddelen

Levensverzekering

Hallo allemaalIk heb dit bericht ook bij de vragen geplaatst maar wellicht hier op het forum meer gedupeerde of misschien wel gelukkige met een verzekeringIk heb een aangeboren hartafwijking, nu is het zo dat ik heel graag een huis wil kopen. Voor mijn hypotheek heb ik een levensverzekering nodig, ik ben er nu bij twee maatschappijen geweigerd en ik vroeg me af of jullie misschien ervaring hebben hier mee. Bij welke maatschappij hebben jullie deze lopen etc.? Ik hoop dat iemand mij hier kan helpen.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


8 REACTIES

 • L W avatar
  Hoi ik heb ook een aangeboren hartafwijking ... mijn hypotheek afgesloten bij RABO en alles netjes eerlijk aangegeven. Mijn premie voor de levensverzekering is het dubbele dan die van mijn vriendin, maar ik wilde het goed geregeld hebben. Ook betaal ik voor mijn uitvverzekering een hogere premie.

  0
 • M v avatar
  Ik moest ook een driedubbele premie betalen. Maar het is gelukt! De hypotheekadviseur kende de weg en heeft mij enorm geholpen.

  0
 • F S avatar
  heeft in de rubriek vraag het ons ook dit probleem aangesneden en daar veel reacties op gehad. Het was fijn om daar te lezen dat het uiteindelijk gelukt is om een verzekering af te sluiten vis verzekeraar VGK ( alleen te regelen via de hypotheekadviseur)Iedereen bedankt voor de reacties

  0
 • M P avatar
  Waarom wil/moet je voor je hypotheek een levensverzekering afsluiten?Ik heb al 30 jaar een hypotheek gehad bij 5 verschillende verstrekkers en niemand dwong mij een levensverzekering af te sluiten. Ik deed het ook niet vrijwillig want ik had al een verzekering; de ANW en mijn pensioenfonds.Groet,

  0
 • W e avatar
  Halo ,Ten eerste kun je dit proberen:Ga naar je eigen bank en ga met hun om tafel, zij kennen je financiele situatie en zijn merendeel eerder bereid om onder bepaalde voorwaardes een hypotheek met een afwijkende situatie te financieren.Zoniet, dan hier wat tips van de website patienteverening aangeboren hartafwijkingen:http://www.aangeborenhartafwijking.nl/client/15/?websiteid=15&contentid=5319&hoofdid=4533Misschien een tip om zich bij de verening aan te sluiten.

  0
 • S S avatar
  Hoi,Vervelend, ik heb het zelf ook meegemaakt?Ik heb op advies van vrienden contact opgenomen met Koets, assurantiekantoor GroenoordSucces

  0
 • I V avatar
  Misschien moet je eens vragen of de verzekeraar een extra premie kan aanrekenen wegens verhoogd risico. Ik betaalde destijds het drievoud van de normale premie... Een heuse financiƫle aderlating en absoluut niet fijn om op die manier behandeld te worden. Maar toch wou ik die zekerheid voor mijn gezin...Sterkte & succes toegewenst in de onderhandelingen!

  0
 • M J avatar
  Wat een vervelende situatie.Kunt u geen lening krijgen zonder een levensverzekering te moeten afsluiten?Naar mijn weten is een levensverzekering geen must bij het afsluiten van een lening? P.S. ik woon in belgie, dus misschien is dit in nederland iets anders...In dit geval kan een verhuis naar belgie misschien een oplossing bieden :)

  0

Je moet Inloggen om te reageren