// Medicijnen en hulpmiddelen

Even voorstellen!!

Hallo, 17 jaar getrouwd met Richard en ik heb 2 kinderen Dennis van 25 jaar en Jennifer van 14 jaar.)

Mijn man is visueel gehandicapt en bijna blind, mijn zoon woont op zichzelf met zijn vriendin en mijn dochter woont thuis wat zeker niet meevalt voor haar met 2 gehandicapte ouders.

Even een kijkje in de afgelopen jaren (Na een vreselijke rot jeugd ) 

Op mijn 37ste jaar heb ik mijn eerste hartinfarct gehad wat door de dokters werd afgedaan als een paniekaanval. Ik ging al geruime tijd met onverklaarbare symptomen naar de huisarts. In dec. 2011 kreeg ik mijn 2de aanval maar omdat de dokters toen hadden gezegd dat het een paniekaanval was en omdat het midden in de nacht was heb ik pas na 3 uur de dokter gebeld omdat ik het toen echt niet meer aankon. Ik werd naar het VU gesneld, gedotterd en er werd een stent gezet want het bleek een zwaar hartinfarct te zijn. Toen de huisarts mij in het ziekenhuis kwam bezoeken diezelfde avond nog vroeg hij mij of ik dan geen klachten had gehad. Duh ik zat daar iedere week. Na een aantal maanden werd de schade bekeken door de cardioloog en mijn hart deed het nog maar voor 25% ( nu 30%) doordat ik niet op tijd met de dokter/112 had gebeld. Maar ik dacht aan die paniekaanval. Een jaar later hebben ze een icd kastje geplaatst en heb sindsdien nog een klein infarct gehad. Gedurende deze tijd ging ik bloed ophoesten en moest naar de longarts waar na diverse onderzoeken COPD cold 2 geconstateerd werd wat inhield dat mijn longen het nog maar voor 65 % deden, wat nu inmiddels nog maar 51% is in 3 jaar. Tevens ben ik in tijd van 8 maanden na de 2de hartinfarct 25 kilo afgevallen doordat mijn eetlust totaal verdwenen was. Dus naar de maag,lever darmarts en daar werd na diverse onderzoeken chronisch maagvliesontsteking geconstateerd, Hield het hier maar mee op maar helaas heb ik sinds 2002 nog een hele waslijst aan aandoeningen die door artsen en specialisten zijn gesteld zoals fibromyalgie, artrose, osteoperose, paroxsysemale dystonie, algehele hypermobiliteit, chronische bekkeninstabiliteit, stabiele schildkliergezwel,  versleten nekwervels, hoge en lage rugklachten, chronisch vermoeidheids syndroom, chronisch pijn syndroom, auto immuumziekte, veel darmproblemen en dan heb ik nog niet alles gehad. Ik slik 50 tabletten, rook 5 blows van medicinale wiet en gebruik 3 puffers. Ik loop 24/7 met pijn en dat is zeer sterk wisselend onder de aandoeningen. In deze afgelopen 3 jaar hebben ze ook nog mijn baarmoeder, eierstokken en baarmoederhals moeten verwijderen omdat het baarmoederslijmvlies aan de buitenkant zat en ik een behoorlijke vleesboom had in mijn baarmoederwand. Ook hebben ze mijn galblaas moeten verwijderen die galstenen had van een 2 euro muntstuk en splinters die de doorgang blokkeerden.

Mijn motto is "Carpe Diem" en eindig mijn gesprek altijd positief want klagen lucht op maar brengt je verder niets in je leven

Ik nodig mensen/lotgenoten van harte uit om met mij te schrijven en ervaringen/meningen te delen op dit forum daar mijn wereld wel heel erg klein is geworden en ook ik alle "vrienden" kwijt ben.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • C H avatar
    ,Bedankt dat u uwverhaal met ons wilt delen, erg indrukwekkend wat u allemaal heeft meegemaakt. Er zitten veel patiƫnten op hart.volgers die net als u een hartinfarct hebben doorgemaakt, ook zijn er ICD dragers actief. Hopelijk reageren er anderen die zich (in een deel van) uw verhaal herkennen.Prettige avond

    0

Je moet Inloggen om te reageren