// Medicijnen en hulpmiddelen

ERVARINGEN ABLATIE, TIEN WEKEN NA BEHANDELING

Even een korte update, inmiddels alweer tien weken na de ablatie (zie ook: https://hart.volgers.org/forum/onderwerp/3104/ en https://hart.volgers.org/forum/onderwerp/3115/.

Zit nu in de laatste fase van medicatie afbouw, slik nog 2x40mg Sotalol (dit was 3x80) en antistollingmiddel. Het gaat eigenlijk heel goed, ik heb geen merkbare last van overslagen, het hart houdt zich mooi koest. Durf ook na een aantal maanden weer een kop koffie te drinken, heerlijk..... Was een belangrijke trigger voor overslagen bij mij.

Heb sinds de ablatie wel last van lucht in het maag/darmstelsel, vooral veel boeren en merk dat eten niet altijd goed verteerd. Mijn cardioloog geeft aan dat er mogelijk wat zenuwen geirriteerd zijn tijdens de ablatie die slokdarm/maag aansturen. Volgens mij ook hier op het forum wel aangegeven door de specialisten. Maar eens zien of het afneemt de komende maanden. 

Ik ben langzaam het wielrennen weer aan het opbouwen, dit valt nog niet mee. Na twee tot drie uurtjes is de tank wel leeg. Ben ook benieuwd wat zodadelijk het effect gaat zijn op het weglaten van Sotalol, erg spannend maar kijk er wel naar uit om de chemische middelen in mijn lijf te elimineren. 

Nog steeds "so far, so good"

 

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren