// Medicijnen en hulpmiddelen

Erectiestoornis na jaren boezemfibrilleren en ablaties

Beste,ben man van middelbare leeftijd heb al sinds 1997 boezemfibrilleren,alle soorten medicijnen al geprobeerd en al 4 mazeablaties waarvan de eerste 8 uur duurde...Nu sinds een aantal jaren last van erectiestoornissen,alle viagras enz werken niet,nu al jaar bij endocrinoloog blijkt mij hcbg is veel te hoog en testosteron te laag....krijg nu iedere 3 weken injecties met testosteron,geen resultaat.het rare is dat ik ook geen schrikreactie meer heb...dus leg ik daar een link....opwinding,schrik,geen van twee heb ik meer ,heeft iemand hier ervaring mee ,zelf ga ik nu een link leggen tussen alle ablaties en mij pacemaker. En mij erectiestoornis......Ik viel mij hier zo alleen in staan en word er langzamerhand wanhopig van....

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


4 REACTIES

 • H x avatar
  ,ik heb een sterk vermoeden dat je eigenlijk heet?

  0
 • J O avatar
  Wat je medicijnen betreft; die zorgen voor verliezen aan diverse vitaminen en mineralen. Verder werken b├Ętablokkers en calciumantagonisten remmend op de aanmaak van melatonine, wat weer ontregelingen kan geven van andere hormonen. Testosteron maakt je lichaam aan uit allerlei andere stofjes.

  0
 • P P avatar
  Ik herken het als man van 58 volledig. hoefde er alleen al naar te kijken en hup... :)Maar....Sinds ik enkele jaren Bisoprolol en Flecainide slikt is het droevig gesteld.Zeer moeizaam krijg ik een halve erectie , het opwindende gevoel is ook vrijwel weg.

  0
 • F N avatar
  Herkenbaar, ik ben nu 57 jaar, erecties krijgen gaat, maar niet van harte, het opwindende gevoel is weg , en dit na jaren pillen slikken en na de ablatie werd dit enkel maar erger, ik vind het erg moeilijk.

  0

Je moet Inloggen om te reageren