// Medicijnen en hulpmiddelen

3e graads AV-blok, geen (heftige) klachten, toch pacemaker

Hallo :-)

Door toeval ben ik er achter gekomen dat ik een 3e graads AV blok heb terwijl ik geen klachten heb die typisch bij dit hartfalen horen. Ik heb de afgelopen 4 jaar een studie gevolgd naast mijn baan en gezin. Tuurlijk heb ik periodes gehad dat ik moe was, maar allemaal verklaarbaar. Ik zou graag in contact komen met lotgenoten. Ik ben 44 jaar, getrouwd, moeder van 2 tieners en wordt a.s. dinsdag geopereerd om een pacemaker te krijgen. Ik kan het nog niet geloven eigenlijk. Wie heeft een soortgelijk verhaal?

Groeten,


1

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • Heyhey, ik heb ongeveer dezelfde ervaring gehad, maar dan als 14 jarig meisje. Ik ben meerdere keren meegenomen met de ambulance om uiteindelijk te horen dat het geen spoed is als ik in het ziekenhuis aankom. Totdat ik eindelijk was doorverwezen naar het Sophia kinderziekenhuis en ik vandaag een afspraak heb gehad waarin is uitgelegd dat ik derdegraads AV- blokken heb en dat dit de reden is dat ik nooit normaal de dag door kan komen zonder doodop te zijn van de moeheid. Te horen gekregen dat ik binnen 4 weken ziezo een pacemaker moet hebben sinds ik zomaar een hartstilstand kan krijgen omdat mijn hartslag nooit hoger gaat als 45. Dit was erg schokkend al wist ik al maanden dat t niet gewoon mijn ptsd was. Ik wordt waarschijnlijk vanmiddag nog gebeld met de datum van de pacemaker operatie en of hij via mijn aorta kan.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy