// Leven met hart en vaataandoeningen

Wat kan er volgens u beter?

Goededag,

Laat ik me even voorstellen. Ik ben een verpleegkundige werkzaam in een ziekenhuis. Ik wil voor het specialisme hart en vaatziekten een spel maken. Maar voordat ik daaraan ga beginnen wil ik weten waar de behoefte ligt. Denk dan niet aan een ganzenbord spel maar eerder virtueel reality game, dit omdat ik samen ga werken met een groep designers en game developers.

Ik dacht zelf aan een educatief spel waarbij je een beter begrip krijgt over een specifiek hartprobleem of vaatziekte. Of een beter begrip hoe een medicijn werkt op het betreffende orgaan om therapietrouwheid te verhogen. Maar aangezien er al wat youtube films zijn vraag ik me af of daar ook echt behoefte naar is.

Liever hoor ik van de specialisten die het probleem ervaren of zien waar nog winst te behalen valt in de zorg. Laat je stem horen.

Ik hoop snel van jullie te mogen horen. 

 

Zonnige groet,

Ilona

vriendelijke groet,

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • R v avatar
    ,Ik denk dat dat een superidee is om een soort spel inelkaar te flansen...en waarom? Sommige mensen weten niet hoe en wat ze beschrijven moeten over wat ze voelen en meemaken. Zowel psychologisch als lichamelijk. Een suggestie? de voorkomende bijwerkingen bij hart en vaatziektes in k brengen en daar moet de pattient dan een plakker van een steen of een bloem bij zetten. een bloem is positief en een steen is negatief. Ik hoorde van deze methode bij kinder psychologie en was gecharmeerd omdat dan wel in staat is om gevoel kenbaar te maken.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy