// Leven met hart en vaataandoeningen

Vragenlijst voor Hartfalen patiënten

Hartfalen patiënten, wij zijn op zoek naar uw hulp!

Voor een onderzoek naar een nieuwe technologie in het monitoren van hartfalen, zijn wij op zoek naar hartfalen patiënten die graag hun mening en voorkeuren met ons willen delen in een korte enquête. 

Wij zijn T.E.S.T. 2017, een studententeam van de Technische Universiteit Eindhoven, en doen onderzoek naar een nieuwe technologie voor hartfalen. Wij ontwikkelen namelijk een biosensor voor het thuis monitoren van hartfalen. De biosensor is een klein apparaatje dat eenvoudig, snel, nauwkeurig en patiëntvriendelijk de ernst van hartfalen kan bepalen en hartfalen kan monitoren, met slechts één druppeltje bloed!

Een belangrijk onderdeel van ons onderzoek zijn de gebruikers van de biosensor: hartfalenpatiënten.Wij zouden graag door middel van een korte enquête de voorkeuren en mening van hartfalen patiënten horen over ons product. Deze enquête bestaat uit ongeveer 7 vragen en duurt 1 tot 2 minuten om in te vullen. U blijft anoniem, tenzij u zelf aangeeft ons te helpen met een uitgebreider vervolgonderzoek.

Hieronder kunt u de link vinden naar de korte online enquête:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeM-Xp4KIdgzLlo2gIQp6cbPzUpVydxLT5uaoa7HjHuI79djw/viewform?c=0&w=1&includes_info_params=true

Alvast bedankt voor het invullen!

Met vriendelijke groet,

T.E.S.T. 2017


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy