// Leven met hart en vaataandoeningen

overslagen

Een paar jaar geleden had ik een tijdje last van hartoverslagen, van zodra ik in beweging kwam. Ik had toen veel stress, uiteindelijk gingen ze weg toen ik rustiger werd. Nu heb ik ze opnieuw, als ik heel nerveus ben (vlak voor ik moet optreden bv), maar ook als ik wat bewogen heb en terug in rust kom. Meestal 5 tot 8 na elkaar. Nu las ik op internet dat extrasystolen in recovery wel gevaarlijk kunnen zijn. Ik maak me weer ongerust en let er voortdurend op. Ik ben een vrouw van 30 en verder gezond. Wat denkt u? sorry als dit bericht verkeerd geplaatst is, ik snap nog niet goed hoe de site werkt.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Uw vraag hoort eigenlijk bij de 'vraag het ons' maar is uiteindelijk toch goed terecht gekomen. Geen enkel probleem! Het forum is vooral bedoeld om mensen/patienten de gelegenheid te geven om onderling ervaringen en kennis uit te wisselen.Met recovery wordt bedoeld de eerste minuten na een maximale inspanning bij een inspanningsonderzoek. Dit geldt dus niet voor u. Bovendien gaat dat niet om mensen met verder een geheel normaal hart en is dat risico ook marginaal verhoogd.Als u zich zorgen blijft maken, neem dan contact op met een cardioloog. In principe zijn overslagen ongevaarlijk; de zeldzame uitzonderingen zijn door een cardioloog goed te onderscheiden.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy