// Leven met hart en vaataandoeningen

onderzoeksidee beoordelen leefstijl apps voor innovatiesubsidie Hartstichting

Mijn TNO collega’s en ik hebben een onderzoeksidee ingediend voor de innovatiesubsidie van de Hartstichting. We zijn een ronde verder, maar daar hoort ook bij dat we aan veel verschillende doelgroepen ons idee voorleggen, zodat door hun reacties ons voorstel kan verbeteren (“verrijken”). Wel een snelle deadline: vrijdag 17 oktober LINK facebook: https://www.facebook.com/TNOresearch/photos/a.720654644666032.1073741825.107166916014811/790851520979677/?type=1&theaterMet een gezonde leefstijl kun je de kans op én de gevolgen van hart- en vaatziekten aanzienlijk verminderen. De toekomst van succesvolle interventies ligt in mobiele technologie en gamification. Door het vergelijken van apps en het coderen van elementen wil TNO de effectiviteit van leefstijl apps onderzoeken. Op die manier kunnen we apps (helpen) verbeteren en ontwikkelen om mensen te ondersteunen om een gezonde leefstijl vol te houden en hart- en vaatziekten terug te dringen.Wat vind jij hiervan? TNO en de Nederlandse Hartstichting horen graag jouw mening! http://bit.ly/1v7AglvDr.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • W O avatar
    Bedankt voor de reacties op ons onderzoeksidee voor de innovatiesubsidie van de Nederlandse Hartstichting. We hebben het onderzoeksidee op 20 oktober 2014 opnieuw ingediend met aanvullingen op basis van de reacties. Via verschillende sociale media reageerden 60 personen, waarvan 90% van de reacties ons onderzoeksidee ondersteund. Op basis van de reacties hebben we twee extra onderdelen toegevoegd. In het eerste vragen we naar de mening over te includeren apps en beoordelingscriteria aan verschillende gebruikersgroepen. In het tweede onderdeel wordt een Delphi methode uitgevoerd om de beoordelingscriteria te valideren bij drie groepen deskundigen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy