// Leven met hart en vaataandoeningen

HIB afd Zwolle ( hart in beweging afdeling Zwolle)

Hallo Hart Volgers,

 


Mijn naam is ben 68 jaar en woonachtig in Zwolle.


Heb in 2006 een hartinfarct gehad en ben toen direct gedotterd een paar weken later ging het weer mis en ben toen weer opgenomen in voormalig ziekenhuis de Wezenlanden in Zwolle.
Daar heb ik een openhart operatie ondergaan en 4 omleidingen en een nieuwe biologische hartklep op de aorta.( dat kon toen nog ivm leeftijd op dat moment )
In tussen heb ook een ICD geimplanteerd gekregen in 2013 

Zo nu kennen jullie mijn relaas.

Maar waar het om gaat is deze.

Ik ben in het begin van 2007 via Hartrevalidatie in contact gekomen met HIB. afd Zwolle (hart in beweging afd Zwolle) dit is een vereniging van de hart en vaat groep en wij sporten !!!!! elke week 1 uur en onze groep bestaat uit 14 personen zowel Mannen en Dames allemaal hartpatiënten dus het is een lichte sport en bewegings groep wij hebben 4 groepen die sporten!!! 2 groepen op Maandag en 2 groepen op Dinsdag de tijden liggen van 17.00 /18.00 uur en 18.00/19.00 uur en het zijn zeer gezellige groepen met een gemiddeld aantal personen van 12 a 14 Dames en Mannen het sporten is niet intensief maar echt te doen voor mensen die een infarct of gedotterd zijn en is een gezellig uitje en je komt wat in beweging in plaats maar thuis zitten.

in elke groep zitten personen de kunnen reanimeren en er is een Defibrillator in onze gymzaal aanwezig .

Deze gymzaal bevindt zich tegen over het Isala Ziekenhuis naast de Geert Grote school.

Tijdens de school vakantie's is er dan ook geen sport .

Ik doe hierbij een link van onze vereniging en nieuwe leden zijn van harte welkom .

In deze link zit namelijk ook een Video bekijk het eens rustig, het enige wat verplicht is zijn zaalsportschoenen dragen tijdens sporten verder bent U vrij U hoeft geen dure sportkleding kleding te kopen U ziet in de video mensen met spijkerbroek en trui en ook mensen in korte sportbroek aan Uzelf de keus heel ongedwongen ook in de sfeer en erg gezellig en we laten ieder in zijn waarde, ook een belangrijk punt is niks moet alles nou ja alles mag.

Bekijk eens rustig onze site en als het U wat lijkt meld U zich aan bij een van onze gezellige groepen de prijs is te doen.

Een vriendelijk groet Huisintveld
sporter van een groep van maandag van 17.00/18.00 uur


http://www.hibzwolle.nl/

 

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy