// Leven met hart en vaataandoeningen

Even voorstellen

Hoi allemaal, Mijn naam is ben 54 jaar en afkomstig uit Rotterdam.

24 Feb kreeg ik smorgen tijdens het ontbij een hartinfarct. Nu woon ik alleen en kon snel naar de telefoon grijpen. 45 minuten later was er 1 stent geplaatst in het Maastad Ziekenhuis, met de mededeling dat de rest van mijn aderen verkalkt zijn. Kort daarna aan de revalidatie begonnen, en uiteindelijk ook afgerond. Maar blijf angstig, ik denk dat dat nog wel een tijdje zal duren. Ik zat al zonder werk en was vrijwilliger, en vind het erg lastig het leven weer op te pakken. Maar ik werk er aan. Alleen heb ik sinds een aantal weken een gloeiend gevoel in de borststreek, net of de zon er continue op schijnt. Heb het niet benauwd, Cardioloog kent het probleem ook niet. Zij er misschien ook anderen die bekend zijn met deze klachten?

 

Groetjes

 

 

Groet

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F V avatar
    Sterke .ik ken het probleem niet .maar probeer misschien wat vrijwilligers werk op te pakken .Dat geeft afleiding ,je bent nog te jong om thuis te gaan tobben. Sterkte

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy