// Leven met hart en vaataandoeningen

Doofheid na by-pass operatie

Hallo, eind juni is mijn vader in het MST Enschede geopereerd, hij heeft vier omleidingen gekregen. Maar nu is mijn vader niet direct na de operatie maar wel twee of drie dagen na de operatie doof geworden. Voordat mijn vader in het MST is geopereerd is hij gedotterd in het ziekenhuis in Emmen, dat was in mei, de tweede keer dotteren lukte niet en toen heeft mijn vader een lichte herseninfarct erbij gehad. Mijn vader heeft ook Meniere maar op zich heeft hij hier de laatste jaren niet zoveel last meer van. We zijn nu paar weken verder en mijn vader geeft aan wel bijvoorbeeld het geluid van een kopje wat op tafel wordt gezet te horen maar hij hoort geen stem(men). Af en toe vangt ie wel een woord op, bij vlagen lijkt ie wat te horen maar aan een gesprek mee doen lukt dus niet. Dit is natuurlijk ontzettend zwaar, voor hem zeker maar ook voor mijn moeder en wij, zijn kinderen. Kent iemand dit verschijnsel? Heeft iemand hier ervaring mee? Ten tijde van de plots optredende doofheid hoorde mijn vader continue muziek en hij leek een trein te horen. Maar ons hoorde hij niet. Heeft dit nog met de narcose maken? Zou dat kunnen? De operatie was eind juni?

Ook heeft mijn vader moeite met slapen 's nachts, mijn moeder geeft aan dat ze hem hoort praten en roepen en dat hij praat over mensen uit een ver verleden. Ik heb hem gevraagd (opgeschreven uiteraard) of hij aan deze mensen van vroeger dacht. Ja, was zijn reactie!

 

Graag hoor ik ervaringen of mensen die mogelijk hetzelfde hebben meegemaakt. We hopen uiteraard dat zijn gehoor terug komt. Alvast dank en groet,


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • A O avatar
    Helaas.... geen reacties... niet een iemand die hier ervaring mee heeft?

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy