// Leven met hart en vaataandoeningen

Aangeboren hartafwijkingen en de invloeden daarvan op het dagelijks leven

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Mariam. Op dit moment zit ik in de 6e klas en ben ik bezig met mijn profielwerkstuk. Het gaat over aangeboren hartafwijkingen, en de invloed(en) daarvan op het dagelijks leven van de patiënt. Zelf ben ik geboren met een VSD, wat mij ook heeft geïnspireerd om mijn profielwerkstuk juist hierover te doen. Voor het onderzoek dat ik doe, heb ik een enquête gemaakt. Deze is in te vullen voor zowel patiënten als niet-patiënten. Zouden jullie deze voor mij willen invullen? Het zou me goed op weg helpen! 

Ik ben trouwens op zoek naar antwoorden vanuit alle leeftijdscategorieën, dus ook van de allerkleinste patiënten. Dus voor de ouders: u zou de enquête eventueel met of voor uw kind kunnen invullen, waarbij een aantal velden leeggelaten mogen worden (als het een 'verplichte' vraag is, vind ik het niet erg als u daar een . intypt). 

De link naar de enquête: https://forms.gle/xdqTgj5YYHzYm11BA 

Hartelijk dank! 

Mariam 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy