// Leven met hart en vaataandoeningen

35 jaar en een hartinfarct

36 jaar oud en kreeg jaar geleden een hartinfarct.graag zou ik mensen tegen komen van mijn leeftijd om ervaringen te delen.ben al een jaar aan het zoeken maar spreek of zie niemand van mijn leeftijd,nu hoop ik hier leeftijd genoten tegen te komen

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


4 REACTIES

 • C V avatar
  Hallo,Ik ben , 34 jaar en 2 weken geleden geopereerd aan de kransslagader die dicht zat.Was al meermaals naar de dokter geweest wegens ontzettende pijn in de rechter schouder. Verschillene onderzoeken gehad aan de schouder, maar bleek niets mis te zijn. Geen enkele dokter die er aan dacht dat het mijn hart kon zijn...Tot ik naar de huisarts ging omdat ik veel hartkloppingen had. Om de paar tellen, sloeg hart over. Die maakte een hartfilmpje en stuurde me onmiddellijk naar spoed.Daar kreeg ik te horen dat ik een hartinfarct had gemaakt. De volgende dag direct geopereerd. Alles is zo ontzettend snel gegaan, dat ik eigenlijk nu pas begin te beseffen wat ik eigenlijk meegemaakt heb.Ik zou graag ervaringen horen van leeftijdsgenoten. , hoe gaat het met jou ondertussen?Groetjes

  0
 • D A avatar
  hey en ,Ik zag jullie beichten...1 van 2 jaar geleden en 1 van dit jaar. Mijn naam is en ik ben 32 jaar oud. Ik heb 4 weken geleden een hartaanval gehad. Ik klaag al jaren bij de huisarts over klachten en dat ik het idee had dat mijn bloed niet goed stroomde maar ik werd vanwege mijn leeftijd niet door gestuurd....hadden jullie klachten en zijn jullie seriues genomen bij de huisarts?Mijn hele kransslagader zat dicht...ik heb al die jaren een te hoog cholestrol gehad...iets wat met wat pilletjes op te lossen was geweest. Ik ben nu net bezig met revalideren en zie niemand van mijn leeftijd....best eenzaam zo af en toe. Hoe is het inmiddels met jullie?Groetjes .

  0
 • B W avatar
  Hi ,Zie dat je berichtje inmiddels twee jaar oud is. Hoe is het nu met je?Ikzelf heb een hartinfarct gehad op 32 jarige leeftijd. Veel te jonge leeftijd. Dit is inmiddels drie jaar geleden. Hoewel ik er er mee heb leren leven is mijn leven daarna voorgoed veranderd. Ben een stuk angstiger maar ook dankbaarder. Een van de meest lastige dingen vind ik nog de afstand tot leeftijdsgenoten. Niemand om mee te praten. Heb het gevoel dat ze het niet begrijpen. Ik verwacht dat ook niet van ze maar het blijft moeilijk. gr.

  0
 • J O avatar
  Ben geen lotgenote. Weet wel dat eet- en leefstijl kunnen uitmaken. Ook tekorten aan diverse voedingsstoffen. Daarvoor zorgen kan de kans op herhaling verminderen. Zo spelen onder andere insulineresistentie en een te hoog homocysteïne een rol.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy