// Hartritmestoornissen

arithmyeen na plaatsen van stents

Is er iemand bekend met het volgende fenomeen. Hr verstoringen na plaatsen van 2 stents.

Ik heb als sporter altijd bradycardie gehad, en ben er inmiddels ook al 61 jaar mee geworden. Is helemaal geen probleem. zeer slechte linkerknie die aan gort is, maar goed ik loop nog. Kan nog steeds van alles, ook zwaar werk ed. maaar......

Sinds het plaatsen van 2 stents ( LAD & RCX deze zaten voor meer dan 90 % dicht) heb ik vreemd genoeg spontaan hartritme stoornissen en ook niet zo flink ook. Een enorm aantal PAc's, Pvc's Nsvt's  al dan niet met aberrante geleidingen, rSR in V1, Atrium fibrilleren Tachycardie ed. noem het maar op en het zit er tussen.  Wat is hier aan de hand ? Ik heb daar zelden of ooit last van gehad. En ja een extrasystole heeft iedereen, maar ik heb er meer dan honderdensoms meer dan 1000  per dag ! En ik wordt er helemaal gek van.... Slik allerlei medicijnen, heb 24 uur per dag adrenaline bij me om de uitwerkingen van een eventuele shock te beperken. En in in het ziekenhuis zegt de cardioloog dat dit normaal is en erbij hoort?

Aan me hoela !.  Al die chemie, al dat testen, prikken en de zaken die ik zelf als leek al geruime tijd monitor..... te hoge bloed druk ( daarvoor Losartan kalium en Isosorbide mononitraat met Verapamil?? bij Brady ?? maar goed  ) en statinen, clopidogrel  en acetyl om stolsels te voorkomen... Daarnaast NTG spray  en dus  2 epi pennen meezeul..

heb ik dan op deze leeftijd al een bundel tak blok ? Brugada, LQTS5, want vader en zoon hebben allen Brady,  alleen is vader door plotselinge hartdood in 86 overleden. Hoe test je dat dan ?

En moe dat ik er van ben. dat wil je niet weten...Fris en monter opstaan met een hr. van ong 30 soms zelfs 28, die piekt weer vlot op..... wassen, aankleden en naar beneden, kopje koffie  hond uitlaten en naar het werk. Om in de avond total-loss thuis te komen... dan is de batterij leeg. Kaput, echt op....

Laat ik de late en of de weekeind diensten nog maar even buiten beschouwing.  Zucht. Dit is toch geen leven zo.... 

24 uur per dag herinnert je knallende hartslag je aan je situatie, waardoor je je maar niet van de arithmyeen kunt losmaken. De onwetendheid die aan je knaagt, de momenten waarop je midden in de nacht zwetend wakker wordt door hartkloppingen, met knallende hoofdpijn en een hartslag die ik nota bene aan de rechterkant hoor?? Niemand weet wat er loos is, Niemand onderneemt iets en ik...Ik zit met de spreekwoordelijke gebakken peren .

Momenten waarop je tegen de boom aan weer wakker wordt met een kapotte kop, omdat je die blijkbaar staat te knuffelen, een Reveal Linq erin. die geen nieuwe zaken verteld, en het zelf zichtbaar maken van allerlei vreemde variaties m.b.v. Kardia.  Die dus bevestigt wat er al is.Dit ga ik niet lang volhouden, dat voel ik gewoon...

Maar het werk gaat door, net als je leven, je huishouding, je kinderen in de hoop dat je straks je pensioen gaat halen. Ik heb de ambitie om dik 108 jaar te worden. vraag me niet waarom. maar dat zou ik zo graag willen....

Nu nog afwachten wat er kan.

Dan na dit relaas de vraag: Kunnen metalen stents na plaatsing, hart ritme verstoringen veroorzaken ? Dit omdat de geleiding en tijden van spanning en stroom, hoe minimaal ook volgens mij anders zijn, dan in weefsel, juist omdat dat een hogere interne weerstand heeft, waardoor dus die golf van millivolts zich anders openbaart.

Hoe los ik dit probleem nou op? Want zo wil ik echt niet verder...

en de huisarts doet ook z'n best, maar die loopt ook overal tegen muren aan. En dat noemen wij goede gezondheids zorg, waar wij ons scheel betalen de de mensen daar aan marktwerking moeten doen, vanwege dat bud management ?

Zucht...

TAGS: Stents en hartritmestoornissen

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy